Reakties

Gran tangi!

By | Commentaar | 2.728 Comments

Geachte heren Dragers van Wi Kan Doe!

 

Namens de familie van wijlen de heer F.C.A. Muller wil ik u allen hartelijk danken voor de waardige manier waarop u afgelopen vrijdag 12 juni – onder begeleiding van de muzikanten van Een Laatste Groet – de kist hebt gedragen naar het crematorium in Almere.

Het was een zeer indrukwekkende en bijzondere ervaring voor hen allen.

Nogmaals dank.

Met hartelijke groet,

Eleonora Rhebergen

 

Eleonora Rhebergen Uitvaartverzorging

www.rhebergenuitvaart.nl

Op deze wijze wil ik en familie u hiervoor bedanken

By | Commentaar | 8.529 Comments

Beste dragers van Wi Kan Doe,

De warme belangstelling en de vele blijken van medeleven voor en na het overlijden van onze dierbare zoon, broer, zwager, oom en opa Carlo’s, Glenn del-Prado, meer bekend als (Master Prado) hebben ons troost en kracht gegeven.

Voor de geweldige sfeer die jullie hebben gebracht op de begrafenis van Master Prado en persoonlijke aanwezigheid zijn jullie een grote steun voor ons bij de verwerking van dit groot verlies.

Wij zullen nog vaak aan al die warmte terug denken en het zal ons troosten.

Op deze wijze wil ik en familie u  hiervoor bedanken.

Met vriendelijke groet / Best regards,

Gaby del-Prado
Supervisor

Bijlmerdreef 310-B
1102AB Amsterdam ZO
The Netherlands

Lieve Dragers van Wi Kan Doe

By | Commentaar | 14.102 Comments

Lieve Dragers van Wi Kan Doe ( baja ik zag een nieuwe drager “Steven”, wees welkom, toppie ), wat moeten wij zeggen. Ik heb jullie al meerdere keren mee gemaakt en ik moet zeggen ” Heb respect voor jullie hoe jullie ons overledenen naar hun laatste rustplaats dragen, begeleiden. Al dansend en al, no wan fout.
Al is er verdriet, pijn en wij ons af vragen waarom, maar door de manier waarop jullie je werk doen en serieus nemen, Petje Af.
Ik heb jullie afgelopen donderdag 21 augustus mogen mee maken bij de crematie van mijn nicht Mildred Dubos, ai unu dwing.
Mildred go nanga sini nanga dansi. Zo als hoe zij het echt wilde. Vanuit haar huis zijn jullie begonnen, ai din witmang sjie fa unu sranangman e go om nanga unu overledenen. Leiding Humanitas Bergwegplantsoen vond het geweldig, Daarna beneden voor die koets, na Crematoruim Laurentius in Rotterdam, unu dansi baka, daarna unu tjar mi nicht go na a crematorium.
Het gebeuren is triest maar aan de andere kant prachtig om te zien hoe jullie je werk doen. Toppie, gaan jullie zo door.
Geweldig Heren.
Sosolobie Lea en Ingrid Harper-Pinas

Respect

By | Commentaar | 8.296 Comments

Respect voor de dragers van Wikandoe, ondanks het verdriet van het begraven van iemand die je zo dierbaar is, maken jullie het dragelijk, althans voor het moment, en het is juist dat moment van het achterlaten, het definitieve afscheid, waar jullie ons als nabestaanden het extra zetje geven om nog even door te zetten.  Het is allemaal al moeilijk genoeg, maar de manier waarop jullie dit doen is fenomenaal, ik ben trots!!!!!!  Gaan jullie alstublieft hiermee door, want jullie zijn een zegen voor de gemeenschap.

Beste heren van Wi Kan Doe Dragers,

By | Commentaar | 13.448 Comments

Namens de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en familie van wijlen Agnes Carolina Milop-Berenstein wil ik jullie heel hartelijk danken voor de eervolle en waardige wijze waarop jullie mijn oma op 6 november 2013 naar haar laatste rustplaats hebben gedragen.

Het was een pracht en lust voor het oog, een ware troost voor de nabestaanden. Jullie hebben met zang alle tranen gedroogd en met het dansen alle harten met blijdschap en dankbaarheid gevuld. Mijn oma zal dit zeker hebben gewaardeerd en dat heeft zij ongetwijfeld wel op haar eigen manier getoond.

Namens de hele familie willen wij jullie hiermee de erkenning tonen en alle zegeningen van God toewensen. Gaan jullie zo voort heren in de wind van God!

Beryl Milop

Lobi brada’s,

By | Commentaar | 13.552 Comments

Met heel veel trots, mag ik te kennen geven dat ik bijzonder trots ben op wat jullie doen en de manier waarop jullie een bijdrage leveren aan de laatste eer die wij mogen betuigen aan onze overledenen. Het stemt jou als achterblijvende naaste goed. Het is het echte Surinaams gevoel….. dat voor jonge Surinamers, die met heel veel respect en eerbied dit werk doen. Wij zijn jullie heel dankbaar……..

Un tan tyari un srefi ini na bigi nen fu Anana……un abi bribi ini san un de du.

Mijn vader heeft dit ook jaren gedaan bij de Roomskatholieke begraafplaats in Suriname en het is echt een roeping….a no wan komedie prey…na tru tru yeye yori.

GRANTANGI GRANTANGI

Maritha Kitaman

‘Wi kan doe’ in actie bij uitvaartcentrum CVU te Rotterdam

By | Fotografie, Gedragen | 12.972 Comments

Door de Coöperatieve Vereniging voor Uitvaartverzorging in Rotterdam zijn we gevraagd om acte de présence te geven bij hun informatiebeurs op 16 september 2013. Daarvan is een korte video-opname gemaakt die we u niet willen onthouden. Zo krijgt u een impressie van onze handel en wandel tijdens een begrafenis.

Michael Vyent (Piro)

Fantastisch

By | Commentaar | 4.069 Comments

Beste Heren,

Het was fantastisch, geweldig wat jullie vandaag voor ons hebben gedaan. Jullie waren goed verzorgd en jullie hebben geweldig mooi gedanst. Ik heb er geen woorden voor. De combinatie met het bazuinkoor van dhr. Wijngaarde, kan volgens ons niemand overtreffen. Wij zijn trots dat jullie erbij waren om ons geliefde de laatste eer te bewijzen.

De overledene heeft in leven jullie zelf uitgekozen om hierbij aanwezig te zijn, wij hebben zijn opdracht opgevolgd en wij weten nu waarom. Daarom weet ik zeker dat ik mede namens hem mag zeggen GRANTANGI!!!!!

D. Cameron

Grantangi!

By | Commentaar | 12.855 Comments

Heren jullie waren geweldig. bedankt voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. Het was ontroerend om jullie zo te zien dansen en zingen. Dit is uniek in Nederland: EEN ECHTE SRANANG DRAGEMANG GROEP SA E DANSIE NANGA PRISIRIE EN E TJA A DEDE NA A FA. GRANTANGI.

Mirella Pengel

Nanga Palm Wi De Go - Dragersvereniging 'Wi Kan Doe' Contact